2010. márc. 25.

A selfish jerk's random thoughts early in the morning

A következő pár hétben délutánonként nagyjából ezt a pár dolgot fogom csinálni felváltva: orvoshoz járok, edzek, LÜzök, ha valami extrémen fontos doga lesz, akkor talán még tanulok is, ha lesz időm,(az embernek arra van ideje, amire időt akar szánni)akkor sorozatokat nézek, meg a Big Fisht, amit Szemi ajánlott és Ewan McGregor játszik benne, tehát nézős. :)
Ma például tüdőszűrésre megyek, mivel kijelentették, hogy egy sima kis allergiateszt, valamint légzésfunkciós-vizsgálta előtt kéne egyet csináltatni, tehát délután megyek, bár nem tudom pontosan az SZTK mely részén van, de csak megtalálom. Igazából nem izgulok, hiszen csak nincsen semmi bajom, de eszembe jutott, hogy az emberben bármi lappanghat úgy is, hogy észre sem veszi. Na most ha kiderülne, hogy menthetetlen vagyok, akkor az a szomorú, hogy csupán egyetlen egy dolog miatt ejtenék könnycseppet. A szeretteim lelkiállapotát sajnálnám, hiszen egy családtag vagy barát elvesztése borzalmas, plána az enyém, hiszen itthon kb. mindenki értem él, s ezt már szóba is adták. Szerintem azért a suliban is vannak páran, akik a barátaimnak, sőt, nagyon jó barátaimnak mondhatják magukat, s persze ott vannak a külsősök, akiknek talán könnyebb lenne túllépni  a halálomon, hiszen nem láttak nap, mint nap.
Előre tudom, hogy minden komi arról fog szólni, hogy hűű, de hülye vagyok, de az élet, ha tényleg létezünk, akkor mindenképpen halállal zárul, s egyszer mindenkire lecsap. Én nem félek tőle...de inkább most olyan dolgokat nem írok le, amelyek egy pszichiátriai intézetbe juttatnának...
My Last Will and Testament
Végakaratom röviden annyi, hogy minden ingóságom lehet bárkié, a dugipénzemből éljen boldogan a családom, valaki neveljen embert az öcsémből és teremtsen békét a szeretteim között. Záradékként pedig annyit, hogy ne búsuljon senki, mert az élet megy tovább, s alig telik bele pár év, lesz majd mi miatt aggódni, s emlékem csak néhány bús gondolatban marad csak meg. Vagy az írásaimban. S ígérem, hogy senkit nem fogok kísérteni, ha itt is maradok egy darabig, vagy örökre, nem akarok galibát csapni.

2 megjegyzés:

  1. ha valaha is meg merészelsz halni, akkor engem kísérthetsz. vigyázz rám. mint ahogy most is. persze csak ha van kedved. <3

    VálaszTörlés