2009. febr. 22.

Lies

A legnagyobb pusztítást nem a természeti csapások vagy a háborúk idézik elő, hanem az a tény, hogy az emberek képtelenek kimondani az igazságot vagy azt, amit éppen gondolnak. Mennyivel könnyebb lenne az én életem is, ha nem lenne belém kódolva a titkolózás. Persze nem azért nem teregetem ki a lapjaimat, mert egyszerűen nem akarom mások orrára kötni őket, hanem inkább félek a reakcióktól. Vannak dolgok, melyek talán egy nagyon jó barátot is elsodornának mellőlem, hiszen bármilyen erős is egy kapcsolat, a szívünk legmélyén akkor is minden megváltozik egy nagy titok megtudása után, ha kivülről úgy is tűnik, hogy nem számít az egész.

Pedig a legszörnyűbb az, ha az embernek hazugságban kell élnie. Könnyebb elrejteni az igazságot, de egyben fájdalmasabb is. Ha talán mi, földi halandók nem tudnánk füllenteni, jobb lenne ez a világ vagy csak borzalmasabb? Ki tudja? Ha vallásos lennék, akkor most az Only God knows... kifejezést használnám, de nem hiszek Benne.

Még mindig úgy gondolom, hogy egyetlen személy létezik, akiben bízhatsz, akinek bármit elmondhatsz és aki igazán ismer. Ő nem más, mint önmagad. Ezért is vagyok olyan jóban magammal. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése