2010. ápr. 7.

Úgy tűnik,h senki sem olvas,így írok vmit,amit senki sem fog érteni XD

A lost.hu fórumán írtam meg, de belinkelem, olvasd el és megtudod milyen érzés bent ülnöm a suliban az órákon!(kivéve angol és olasz)
Olyan nehéz összefoglalni azt a rengeteg gondolatot, ami összegyűlt bennem az epizód alatt, de most valahogy megpróbálom, bár ebben sokat segít az, hogy közben jegyzeteltem. XD
Szóval, először is, már nagyon régóta imádom az angolok akcentusát, s talán pontosan ezért mindig is kedvencem volt Desmond, Charlie és Dan. :) Most, hogy mind a hárman benne voltak, egyértelmű volt a 10-es!
Eloise nem tudom, hogy kicsoda/micsoda, de biztos, hogy az egész story felett áll, kissé olyan, mintha ő lenne mondjuk Damon Lindelof titkárnője, aki lát minden forgatókönyvet és ötletet, így minden idősíkban "otthon van". :)
Úgy gondolom, hogy ezek után Desmond lesz az, s gondolom ez mindenkinek egyértelmű, aki majd szépen visszarángatja a dolgokat a helyükre és ráébreszti az igazságra az összes 815öst, csak az a baj, hogy azok, akik meghaltak a zuhanáskor, nagyon megszívnák ilyen szempontból, hiszen nincs jövőjük/jelenük/múltjuk, s nem tudom, hogy Des miképpen fogja pont azokat megtalálni, akiknek szerepük volt a Sziget történetében. Bár lehet, hogy nem a Szigettel kapcsolatos eseményekre kell ráébredniük, hanem az előtte máshogy folyt időre is, hiszen minden(?)máshogy történt, Jin és Sun kapcsolatát tekintve például.
Egy pici bajom volt csak, ami az én hibám, méghozzá az, hogy nézem a Flash Forwardot is, így nem jött át az az igazi Charlie karakter, hiszen mindig a gonosz és sunyi Simonra gondoltam, s talán még a beszéde is jobban emlékeztetett az FF-beli karakterre, mint a rockerre. Penny mögé meg erősen lestem, hogy mikor jelenik meg futócuccban Joseph Fiennes(Mark Benford) és töri le szegény Des-t, hogy a csaj már foglalt.:)
Amúgy elég érdekes, hogy L.A.-ben csak maximum egy kórház van és abban dolgozik mindenki, akit ismernünk kell. :) Charlie nagyon ütött a hálóingben és a jó öreg slip on-jában, főleg ha ezt a hacukát ráképzelem Simonra. :)
Azért bárki bármit mondd, a LOST-ban egyértelmű Girl Power van, minden kapocs csajalapú, meg hát Eloise néni is ott van. :)
Sayidot valaki igazán likvidálhatná, mert semmiképpen sem volt jó ötlet az, hogy elsétált vele Des. Ja, és most már szvsz Widmore-ék jók, csak ugye az a Ben-nel való konflikt vetett olyan sötét fényt rájuk.
Egyelőre ennyi jutott eszembe....Bocsi a félrebeszélésért!

5 megjegyzés:

  1. Mos, ha azt várod, hogy erre írjak vmit, leshetsz :-).
    Veled mi újság? Ez jobban érdekel.

    VálaszTörlés
  2. :) Ezt direkt a reakciók miatt szúrtam be. Poén, hogy csak én értem, meg az a párszáz magyar, aki nézi a LOST-ot. :)
    Azért szomorú, hogy még nyomát sem hagyod annak, hogy itt jársz! :) Najó, ezen kívül. XD
    Semmi kül nincs velem amúgy. Örülök nektek! :P

    VálaszTörlés
  3. Én nem hagyok nyomot? Te sem nálam, cicám!
    Mi ez a királyi többes? Nektek?
    A választ egy emilben várom, nem ide :-D
    Cupp!

    VálaszTörlés