2011. dec. 22.

Okosságok Facebookról - What's on your mind?

I envy those unbelievably brave human beings who dare to exist as a full-time artist despite all the troubles. Food and central heating isn't necessary if your heart is full of poems, novels, paintings and heavenly voices.

Ma szembejött velem az utcán egy hajléktalan. Szakadt, piszkos ruhák, hónapos szakáll, törött sztkszemüveg, spáros szatyor, Sony fülhallgató és mp3. Én is így fogom nyomni. Central heating and food are unnecessary if your heart is full of art.

"idén túl sok karácsonyi ajándékot kaptam, s túlságosan igénylem a karácsony spirituális részét. Most nem Jézus születésére, annak ünneplésére és templomra gondolok, hanem a 'kussoljunk két percre, üljünk a fa alatt és hallgassunk zenét'-re."  (2010. 12. 25.)

"A Lélek és test egy fotókiállítás, melyen megtalálhatók fényképek az 1800-as évektől napjainkig. Hat termet lehet végigzarándokolni, minden helyiségben más témával foglalkoznak a fotók. Igazából szinte minden tetszett, bár sosem fogom teljesen megérteni a művészeket, na meg azokat akik csodálják őket, még akkor is, ha annyira elvontak, hogy egy kukában látják az élet értelmét." (2008.08.17., másik blogról)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése