2010. szept. 24.

Itt van az ősz, itt van újra, s tom mér szeretem!

Sorozatooooook. :)
Boardwalk Empire: A 20-as évek és a szesztilalom nagyágyúi, középpontban a Steve Buscemi által megformált Nucky Thompson-nal, aki Atlantic City császára, hiszen még a rendőrség és a polgármester is alá dolgozik. Sunyi, eszes, de azért lélekben sem szegény bűnöző. A sorozat képi világa gyönyörű, a rendezés mesteri(Martin Scorsese), dinamikus, agyas gengsztersztori. Steve Buscemi meg egy zseni. :)
House: Erről csak spoileresen tudnék mesélni, úgyhogy inkább másképpen fejezem ki magam: XD :) :D (L)
How I Met Your Mother: Bevallom, az ötödik évadot darálom, így a hatodikról egyelőre semmit nem tudok mondani, de máris találtam olyan epizódot a régiek közül, amin dőltem ki a forgószékből, annak ellenére, hogy erősen megy át sitcomból romantikus vígjátékba.
Criminal Minds: Szerintem ez hozott, mindenesetre hangulatban a legjobban, a hétköznapi elrablás egyszerűségét egyensúlyba hozta az érzelmi szál, melyben JJ nagy szerepet kapott. JJ búcsúzik a teamtől a következő részben... Fuck you, CBS! Viszont meg kell mondanom, hogy a változás jót tett AJ Cook-nak, barna hajjal egyszerűen gyönyörű! Na meg szőkével is, de ha valaki szép, akkor fodrász után is szép. :)
                                             

2 megjegyzés:

  1. Miért lép ki a sorozatból JJ? Ha nem itt, akkor írd meg e-mailben. Köszi

    VálaszTörlés
  2. A való életben egyszerűen a csatorna úgy döntött, hogy vérfrissítés kell, s megparancsolták, hogy írják ki a csajt. Úgy volt, hogy Prentiss és Garcia is csökkentett epizódszámot kap, de ők megúszták a végén. amúgy lesz majd egy új sorozat, a Criminal Minds spin-offja, amelyben Garcia kap majd sok-sok szerepet. :) (L)

    VálaszTörlés