2010. máj. 1.

Mégis miért?

Akik tegnap dobtak felém egy kósza üzenetet, azoknak köszi. Igazából azt hiszem, hogy a következő néhány napot kihagynám ünnepestül, kirándulással együtt. Tegnap a tárgyalás prímán ment, nem tartott tovább fél óránál és a bíró pedig fiatal volt és szexi, így nem is panaszkodhatok, de azért néha kicsit rosszul esik, hogy nálunk már semmi sem képes szent maradni. Karácsony, szülinapok, névnapok.... És ki a fene akar egyáltalán 17 lenni? Ahogy betöltöm, hivatalossá válik, hogy egy lúzer vagyok, egy sajnálni való mitugrász, aki nagyokat akar mondani, de soha nem tesz semmit és egy zavaros álomvilágban él, várja a felmentősereget, hogy a szájába repüljön a sült galamb és érte jöjjön valaki fehér lovon, vagy egyáltalán csak hozzászóljanak.
Legalább egy jó tulajdonságom van, a másnapos kifejezés egyelőre nem szerepel a szótáramban, hacsak ez a szó nem azt jelenti, hogy teljesen jól vagyok és még az endorfinjaim is szállnak. Hát, ez van, úgy tűnik, hogy rezisztens vagyok a macskajajra.
Ha a koncertét jellemeznem kéne, azt hiszem, hogy ezeket a képeket használnám: http://picasaweb.google.hu/hk1993enator/PeterfyBoriLoveBandSzulinapiKoncertWestBalkan#  

1 megjegyzés:

  1. Kicsi Lány, Boldog Névnapot itt is.
    Amúgy nem vagy lúzer, és a szőke herceg nem létezik*, a sült galamb meg néha tényleg a szádba repül, csak ne felejtsd el kinyitni :-)
    *Ha nem is mindig szőke, de mindenkinek van hercege. Vagy valaki, aki Neked A Herceg, de nem A Szőke!

    VálaszTörlés