2010. dec. 22.

Zooey (L)

Eszembe jutott ma újra a továbbtanulás, minden jó szó ellenére fogalmam sincs, hogy mi lesz velem, de szerencsére sikerült egy időre kivernem a fejemből ezt az egészet, ugyanis szembe jött velem(igaz csak virtuálisan) Zooey Deschanel, akit egyszerűen imádok, legszívesebben a polcomra tenném, akár egy plüssmacskát, hogy egész nap szórakozhassak vele, hallgathassam az énekét és gyönyörködjek benne, mint egy Barbie babában. XD Egy leheletnyi karácsonyi hangulatot is kaptam tőle, lásd videó, picit lejjebb.
Zooey twittjeit eddig nem olvastam, eszembe sem jutott rákeresni, de most megtaláltam és tényleg nem lehet egy rossz szavam se, lassan olyan szimpatikus ez a lány, hogy az már fura, talán nem is emberi. Néhány gyöngyszem:

I refuse to drink hot chocolate out of cups that don't have puppies on them! Oh wait, all of my cups have puppies on them..

If "glitter on the floor" is "hardcore," then I was really hardcore when I was in kindergarten. 
Basszus, most olvastam, hogy a Death Cab For Cutie frontemberének felesége, tehaát hozzá íródott valószínüleg az I Will Follow You Into The Dark. Wow. O.O 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése