2010. dec. 27.

2010 néhány klipben(újabb gondolatcsokor)

Először is, szvsz Ciara egy nagyon jó énekesnő, szexi is, ez a dal is a fülembe mászott, de meg kell mondanom, hogy bár még mindig vonzó a csaj, gusztustalanul csontosra fogyott. Mondatom első felét bizonyítja a Gimme Dat első három és fél perce, a másodikat pedig a maradék.
Miley Cyrus felnőtt, mostmár összehasonlítani sem tudom Hannah Montana karakterével, annak ellenére, hogy nálunk talán még mindig nem ment le a teljes utolsó évad, s lenne még mit nézni, bár láttam egy epizódot, amelyben élő adásban vallott, tehát lehet, hogy az volt a final episode és csak a köztes részeket nem láttam mind? Ki tudja, kit érdekel. A lényeg, hogy a Who Own My Heart történetet és képi világát tekintve nem egyedi, de olyan szemrevaló benne Miley(szőkés, loknis haj, nőies ruhák, tűsarkú, szinte láthatatlan sort, amely engedi láttatni a még kisebb munkára szoruló, de már lassacskán karcsú és izmos combokat, stb.), hogy a dal fülembe égése mellett a kishölgy képe az retinámba égett. :)
Az év Visual Orgasm díját egyértelműen Rihanna és Eminem duettja kapja, a Love The Way You Lie, melyet egy őszi délutánon pillantottam meg néhány másodpercre a Reflektor sztárhíreiben, mikor éppen a Rihanna-val kapcsolatos legújabb fejleményekről pletykáltak, s nem is a dal vagy a klip fogott meg, hanem inkább az, hogy Dominic Monaghan arcát láthatom a LOST-on és a Flash Forward-on kívül. :) Ennek a műnek hála gondolom azt, hogy a Transformers egy nagyon szar film, de életmentő, mert ennek köszönthetjük Megan Fox-ot, Dominic-et imádom, a Love The Way You Lie-t meg fejből rappelem már. Ja, és Eminem is újra a playlistre került. :)
Ke$ha nem tud énekelni, ez tény, hála a számítógépes technikáknak és egy megkapó dallamnak vagy hangeffektnek tört a csúcsra, s bár a Take It Off-ban nyújtott vernyákolását sem magasztalom az egekbe, a videó csillogó. Érted, hogy értem. (Comment by Zooey Deschanel: If "glitter on the floor" is "hardcore," then I was really hardcore when I was in kindergarten.)
Most ennyi, további gondolatok jönnek majd, ha jönnek. Holnap megnézem a Narniát.

1 megjegyzés: